Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Panathinaikos AC eSports: O ΠΑΟ στον κόσμο των eSports

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα στην ομάδα του Παναθηναϊκού, αφού οι «πράσινοι» γίνονται οι πρώτοι που θα μπουν στο χορό των eSports. Συγκεκριμένα, εντός της αυριανής ημέρας (Πέμπτης 29/12), ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει την εμπλοκή του με τον ηλεκτρονικό αθλητισμό, χωρίς να έχουν γίνει -ωστόσο- διαθέσιμες ακόμη κάποιες παραπάνω πληροφορίες. Η είδηση προέκυψε από μια σελίδα με την ονομασία Panathinaikos AC eSports που έχει ανοιχτεί από τις πρώτες μέρες του μήνα στο Facebook και μόλις σήμερα εμπλουτίστηκε με κάποιο φωτογραφικό υλικό.



Ο Παναθηναϊκός θα γίνει έτσι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα αποκτήσει το δικό της κομμάτι στα eSports, βαδίζοντας σαφώς στα χνάρια μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Paris Saint Germain, η Valencia, η Schalke και η Manchester United. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αυριανές ανακοινώσεις τόσο όσον αφορά στη στελέχωση της ομάδας, όσο και στα πλάνα των «πρασίνων» για την εν λόγω αγορά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*